lauantai 24. toukokuuta 2014

Hellepäivän viettoa

Hurjan helteinen päivä alkoi mätsärillä Iittalassa. Titan jaksoi esiintyä kehässä todella hyvin. Koiria oli vähän. Voi olla, että osasyynä oli juurikin paahtavan kuuma päivä ja se että Hämeenlinnassa oli myöskin mätsäri.  Iittalaan päädyimme siksi, kun siellä oli pikkusiskolle junior handler kilpailu (jossa ei kilpakumppaneita sitten ollutkaan). Tuloksena JH1.

Myö mentiin Titanin kanssa isoihin koiriin, jossa ratkaistiin nauhojen saanti  englanninsetterin ja sakemannin väliltä. Titan ja setteri saivat punaiset ja sakemanni sinisen. Titan oli loppujen lopuksi punaisten kolmas!! :) hieno mies vaikka vähän peitsasikin. 

Käytiin ostamassa Prismasta jätskit menestyksen kunniaksi. Kotiin päästyä vietiin kuumakallea vähän uimaan ja heiteltiin Ronjan kanssa mätsäristä palkinnoksi saatua palloa Titanille. Pompittiin trampoliinilla ja käytiin Makuunista vuokraamassa Frozen. 

Illalla mentiin hetken mielijohteesta mato-ongelle.  Oli täydellinen ongintasää. Kokoajan nyki, mutta ei tarttunut koukkuun. Saatiin me pikkanen kuhan poikanen ja lahna, mutta päästettiin ne takaisiin järveen. Pohdittiin, että voitaisiin huomenna mennä soutelemaan ja virvelöimään jos ei kamalasti sada vettä. Tosin, kesä kuivaa minkä kastelee ;)

Nukkumaan mentäessä huomasin, että oon saanu aika tyhmät rusketusrajat. Lisäksi mun olkapäät on pahasti palanut. Noh, paljon rasvaa yöksi, niin eiköhän se siitä sitten ala paranemaan.

Tässä vielä kunnon kuvapläjäys tästä tosi toiminnallisesta päivästä.

Titan ja Ronja JH 1
Vähän on keinuheppa, mut ei anneta pikku virheiden haitata ;) PUN 3

Kotona otettii vielä posetus :)
Sitten UIMAAN!

Nää legendaariset irvistykset
Titan hiffas autoilun salat - pään voi tunkea ikkunasta. Ohikulkijat katsoivat huvittuneina




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti