keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Taipumuskoekurssi: 2. maastokerta

Tänään oli kyllä supervoimia vaativa päivä. Menin puoli yhdeksitoista töihin ja pääsin puoli seitsemän. Töiden jälkeen äiti oli vastassa parkkipaikalla ja ajoimme kiireen vilkkaa taipparitreeneihin. Vaihdoin lennossa treenikuteet päälle. Ei oltu onneksi ihan ainoita, jotka olivat myöhässä. 

Treenien teemana oli tosiaan riistaan tutustuminen ja jäljen alkeet. Ensin tutustuttiin hieman riistaan. Tarjolla oli kaksi varista ja yksi lokki. Vähän aikaa meni, että Titanin hoksottimet rupesivat toimimaan ja se kässäs että: ''HAAA, tää lintu pitää viiä mammalle!'' Mutta loppujen lopuksi se kyllä toi nätisti kaikki lintuset minun luokse.

Jäljestämisvuoroa odotellessa Titan päätti jälleen kerran pistää pystyyn oman soolokonsertin. Se ei ole koskaan, ikinä milloinkaan tykännyt venailusta. Ei myöskään tällä kertaa. Jos noutohomma ei nappaa, nii tungen tän kyllä johonkin laulukuoroon ;) 

Jäljestäminen... Tai no.. Toisin sanoen minä menin Titanin henkiseksi tueksi kun Titanin piti taas ruveta vähän säheltämään ja kävi se jopa vähän pöhisemässä meidän ryhmänvetäjälle, joka on mies. Titan oli kuulemma itse päässyt noin viiden metrin päähän pupusesta, mutta ei se sitten uskaltanut loppuun asti, kun oli tosiaan uusi ihminen siellä vähän matkan päässä. Titanilla on aikaisemmin jäänyt huonoja muistoja mies eläinlääkäreistä, niin se jotenkin yhdistää kaikki miehet/miehiset ihmiset pelottaviksi. Lopulta Titan kyllä toi pupun mulle, kun hiffas mitä pitää tehdä. 

Huh, onneksi huomenna on vapaapäivä!

Itse Herra Sopraano venailemassa jäljestämisvuoroa

1 kommentti:

  1. Sulla on sitten hauskoja noin tekstit lukea. Hyvä jatka vain tolla mallilla

    VastaaPoista