torstai 3. huhtikuuta 2014

Älykkyystesti: Osa 1

Vätyskän Messissä - blogin inspiroimana päätin ruveta toteuttamaan Titanille älykkyystestiä. Suoritan testin osissa. Saadaan vähän lisää postauksia tänne muuten hiljaiseen blogiin.


On kieltämättä mielenkiintoista nähdä millaisen tuloksen meidän älypää saa ;)

''Testi tehdään kotona. Testattavan tulee olla vähintään vuoden ikäinen. Testaajan pitää olla isäntä/emäntä. Testin voi jakaa useammalle päivälle, mutta tehtävät 7 ja 8 on suoritettava peräkkäin. Testiavustajaa on hyvä käyttää ainakin kohdissa 7,8 ja 12. Testaajan on säilytettävä malttinsa, tapahtuupa testin aikana mitä tahansa. Älä siis hihku innosta, äläkä pauhaa pettymystäsi. Jos rupeaa hermostuttamaan tai haukotuttamaan, lopettakaa ja jatkakaa kenties toisella kertaa.''

Teksti lainattu täältä.



1. HAVANNOIVA OPPIMINEN
Käyttäydy kuin olisit lähdössä ulos koirasi kanssa, mutta sellaiseen aikaan päivästä, jolloin et sitä normaalisti ulkoiluta. Kun koira katsoo sinuun, pue takki yllesi mitään puhumatta. Ota avaimet ja talutin. Älä mene ulko-ovelle vaan jää seisomaan paikoillesi. Mitä tapahtuu?

*Koira juoksee luoksesi tai suoraan ulko-ovelle innostuneena. - 5p
*Jos ei, niin kävele ovelle ja pysähdy. Koira tulee luoksesi. - 4p
*Jos ei, niin kääntele ovenkahvaa. Koira tulee luoksesi. - 3p
*Koira ei tule, mutta tarkkailee kuitenkin toimiasi. - 2p
*Koira on täysin välinpitämätön. - 1p



Titanilla oli 5 pisteen suoritus. Se juoksi todella nopeasti ovelle ja heilutti innoissaan häntäänsä. Luuli raukka pääsevänsä pihalle.

''Hämäsitkö sie minnuu?''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti