torstai 3. huhtikuuta 2014

Taipumuskoekurssi: 1. maastokerta


Treenit oli kyllä kirjaimellisesti
ihan korvessa
Kuten aina kun menemme jonnekkin, niin myös tälläkin kertaa eksyimme reitiltä. Navigaattori näytti jälleen kerran aivan väärään paikkaan.. Huhhuh! Päädyimme ajelemaan jonkin sortin maatilan pihan läpi. Aitauksessa olleet hevosetkin nauroivat meidän sähellykselle. 
 
Noh, Titanin ensimmäiset maastokerta treenit oli kyllä todella mielenkiintoista katseltavaa. Treenien teemana oli hakuosuuden alkeet. Sai kyllä hävetä säheltävää ja joka paikkaan kuseksivaa (tai no, yrityksiksihän ne suurimmaksi osaksi jäi) kiharaa silmät päästään, mutta loppujen lopuksi sai olla niin hemmetin ylpeä tuosta, että se sai aikaiseksi tuotua edes sen yhden damin ilman mun apuja.
 
Titan nouti heitetyn damin suht ripeästi ja löysi ihmeen kaupalla myös toisenkin damin rämeikön takaa, mutta siihen se sitten jäikin. Titan kyllä sinkoili paikasta toiseen kuin päätön kana, mutta ei tuo vatipää käytä nenäänsä ollenkaan. Viiletti vain damien ohi.
 
Mentiin ryhmän vetäjän kanssa Titanin avuksi metsikköön ja katseltiin kuinka se meni varmaan neljä kertaa yhden damin ohi, joka oli minun luota n. kolmen metrin päässä.
 
Titan kävi jopa kauimmaisen damin lähettyvillä, mutta ei se hiffanu et siellä olis joku damikin. Meidän ryhmän vetäjä meni Titanin avuksi ja loppujen lopuksi se löysi damin. Päätettiin siis treenit onnistumiseen. Jei! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti