sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lohjan ryhmänäyttely 3.4.2011

Tänään käväisimme Lohjan koiranäyttelyssä. Paikkana toimi Showlinkin koulutushalli, ja oli ihan hyvä juttu, että näyttely oli sisätiloissa. Kehät alkoi tasan kymmeneltä. Paikanpäällä oltiin puoli kymmenen, lähdettiin vähän myöhässä..
Titan esiintyi oikein hyvin, hampaat näytti erinomaisesti lukuunottamatta pientä väistöä. Omassa esittämisessä on vielä pientä hienosäätöä. Ravaus meni aika puuta päin, peitsasi vähän, mutta tuomari laittoi sen kehän pienuuden piikkiin ja siihen, kun isot koirat tuppaavat menemään noin.


Tuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen


Arvostelu: Komea, ryhdikäs nuori uros. Hieman tukevassa kunnossa. Hyvä pään profiili. Tummat silmät. Pitkä kaula. Syvä & tilava rintakehä. Selkä saa vielä kiinteytyä. Hieman laskeva lantio, mutta vahva takaosa. Hyvät takakulmaukset. Erinomainen karva. Tiiviit, pyöreät käpälät. Avoin & ystävällinen luonne.


NUO ERI NUK1 PU1 ROP SERT SA


Eli meidän pikkupoika veti koko potin kotiin ;) RYP kilpailut alkoi klo 15.30, ja tunnollisina koiraharrastajina jäätiin odottelemaan. Mikäs siinä pizzaa syödessä ja tetristä pelatessa. Tottakai meidän tuurilla kehät oli myöhässä ja RYP alkoi joskus vähän yli neljän aikaan. Se oli hieno tunne juosta isossa kehässä, vaikkakin meidät potkittiinkin heti pihalle x')


Palkinto poseeraus


RYP-kehässä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti