perjantai 15. huhtikuuta 2011

Kesä fiilistä ilmassa.

Päivät pitenee, aurinko lämmittää ja lumi sulaa. Kesä on tulossa! Aurinkoinen sää oikein kutsui ulos lenkille, ja koulun jälkeen suuntasimme Titanin kanssa pitkälle kävelylle pitkin rantareittiä. Tänään oli oiva tilaisuus kokeilla uutta objektiivia, jonka kävin keskiviikkona hakemassa Helsingistä. 


Bongattiin Titanin kanssa monta varmaa kesän merkkiä. Tänne Hämeenlinnaan on jo tupsahtanut kevään ensimmäiset leskenlehdet. Titan nuuski innoissaan pensaikkoa, niissä on talven jälkeen runsaasti mielenkiintoisia hajuja.. Ja jäniksen kakkaa.. Nam!





Jatkettiin matkaa eteenpäin, ja Titan löysi maailman ihanimman asian. Nimittäin kunnon tulvalätäkön.. No, ei sitä lätäköksi oikein voi kutsua. Sehän muistuttaa enemmän järveä kuin lätäkköä. Hölmönä kiharana Titan pomppasi kunnon pompun ja molskahti veteen. Pyynnöistä huolimatta pönttö kikkura ei tahtonut tulla tuosta lammikko jutusta (mikä lie) pois. Se tahtoi hakea jättimäisen kepin lammikon keskeltä. Lopputuloksena puoliksi märkä kihara ja kaksi metriä pitkä keppi.


Sitten mentiin vielä eteenpäin, kohti venelaituria. Istahdin penkille ja katselin Titanin touhuja. Siellä se kaivoi kuoppaa, ja yhtäkkiä nosti katseensa kohti järveä. Ohitsemme meni kevään ensimmäinen melomisreissulla ollut ihminen. :)


Sitten lopuksi muutama kuva;














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti