keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Taipparikurssin katselmustilaisuus

Olimme Titanin kanssa tänään KHN:n taipumuskoekurssin ''katsastuksessa'', jossa katsottiin löytyykö koirasta tarpeeksi taitoja tulevalle kurssille. Siinä testattiin paikalla olo, luoksetulo, seuraaminen ja noutaminen. Kurssille oli paljon ilmottautuneita, joten katselmuspäiviä oli kaksi 13.3 ja 19.3. 

Titan teki kaikki tehtävät tosi kivasti, ja totteli ihan hyvin. Vähän se oli hämmentynyt uudesta tilanteesta, mutta se nyt varmaan on ihan normaalia. Pikkusisko sanoi, että paikalla istumisessa se oli vilkuillut vähän eri suuntaan ja siskoa vähän jänskätti ettei Titan vaa lähtisi mun perään. Mutta kun käännyin n. 10 metrin päässä ympäri niin koiruus nökötti yhä nätisti paikallaan. Kutsuin Titanin luokse, ja sieltä se ryntäsikin kovalla vauhdilla sivulle. :) hieno mies.

Seuraaminen.. Noh, se nyt oli semmosta perus lenkki meininkii. Titan ei vetänyt vaan löntysti rauhallisesti sivulla. Noutaminen meni puolestaan loistavasti! Titan oli tosi innoissaan kun pääsi noutamaan damia. Nopeasti dami olikin mun kädessä. 

Päästiin siis kurssille, kun meillä ei mitään suuria ongelmia ollut. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti