sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Match Show Janakkala 3.10



Tämä päivä menikin match showssa Janakkalassa. Jo ennen mätsäriä oltiin jo eksyksissä, kun mentiin väärään paikkaan, ja jouduttiin kiertämään todella kaukaa et päästiin oikeeseen paikkaan. Heh.
Match show järjestettiin jo tutuksi tulleella Janakkalan koirakerhon treenihallilla, ja ihmetyttääkin, että miksi eksyttiin. Unohdin varmaan tarkistaa osoitteen..
Isojen koirien tuomarina toimi Saara Sampakoski, joka oli tuomarina myös Tervakosken kvssa junior handler kehässä. Pidän Saarasta tuomarina todella paljon. Hän on tähän mennessä ollut ainoa mätsäri tuomari, joka tietää et kihara on melko pidättyväinen uusia ihmisiä kohtaan, ja Saara kohteli Titania luonteen mukaisella tavalla, eli antoi ensin nuuskia kättä ja rauhassa taputteli kylkiä ja muuta sellaista. Tämä oli siitä mieleenpainuva mätsäri, että Titan sijoittui ensimmäisen kerran ”värikehässä”. Tuloksena sinisten 3. Tuomarin kommentti:
''Tämä koira on erinomaista tyyppiä, mutta kaipaa vielä vähän kehätottumusta.''
Saatiin palkinnoksi hieno pokaali ja keltainen ruusuke. Sit lisäksi tuli koiran ruokaa, lelu, askelmittari ja lippalakki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti